Home Het initiatief Bit Actie Organisatie Faq
Stemmen: 3
Chico
  • INGEZONDEN DOOR Ferré
  • WOONPLAATS Apeldoorn

Chico is een vrolijke, lieve, maar heel eigenwijze pony. Hij houd enorm van aandacht dus hij hinnikt altijd als je aankomt. Voor Chico is het al goed als je alleen al naast hem staat, hij is altijd dankbaar dat je komt. Grondwerk, wandelen, een hele beauty behandeling, hij vind het allemaal zo leuk. Maar rijden springt er voor hem toch echt uit. Op avontuur in het bos, springen over takken heen, naar de hei op de uitkijktoren, geen idee waar we uitkomen, dat vind hij het aller leukst. Hij voelt feilloos aan hoe het met je gaat, hij kan je betoveren met zijn ogen, of hij maakt je aan het lachen met zijn gekke acties. Hoewel hij niet altijd even goed luistert en soms even van je wegloopt (of galopeerd🙈) komt hij altijd bij je terug. Een betrouwbare vriend.
Hij helpt me ook altijd herinneren dat hij nog een emmertje met wat lekkers krijgt als ik weg ga. Staan als een model en hinniken is zijn tactiek.
Helaas heeft Chico laatst een ziekte gekregen waardoor we nu niet kunnen rijden... Ik hoop heel erg dat we in de zomer weer hele rustige ritjes kunnen maken In het bos. Helaas zal hij waarschijnlijk voor de rest van zijn leven deze ziekte houden waardoor hij snel moet hoesten.
Wat Chico ook heel erg leuk vind is naar de manege gaan. Ponycentrum Koopman vind hij fantastisch! Als we naar het bos gaan probeert hij altijd naar de manege te gaan in plaats van het bos.
Dus ik vind dat Chico de titel van het leukste oude paard echt verdiend! Ik hoop jullie ook dus stemmen!❤️

BRENG JOUW STEM UIT

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Wie is jouw favoriete paard?

Breng je stem uit op het paard dat volgens jou het Leukste Oude Paard van 2020 is.

Let op: het gebruik van valse emailadressen, mailgeneratoren e.d. is niet toegestaan!