Home Het initiatief Bit Actie Organisatie Faq

Het initiatief

Voor het zesde jaar op rij gaan Stichting De Paardenkamp en paardenmagazine Bit op zoek naar Het Leukste Oude Paard van Nederland. Heb of ken jij een paard van 20 jaar of ouder? En verdient hij deze mooie titel? Geef hem dan nu op!

Alle pony’s en paarden vanaf twintig jaar maken een kans om te winnen. Van de eigenwijze Fjord op de manege tot de Haflinger die met een buitenrit altijd kattenkwaad uithaalt.

Vanaf 9 maart kun je een paard aanmelden voor de verkiezing of stemmen op een van de genomineerde paarden. Wie verdient er volgens jou om te winnen?

Zoals bij elke wedstrijd, maak je ook bij Het Leukste Oude Paard van Nederland 2020 kans op prachtige prijzen:

 

EERSTE PRIJS

TWEEDE PRIJS

  • 2 zakken Pavo 18+
  •  Kwartaalabonnement Bit
  •  Cadeaubon t.w.v. € 50,- van HorseFitShop
  • 2 kaarten voor de Dag van het Oudere Paard op 13 juni op De Paardenkamp
  • e-Book Het Ouder Wordende Paard

DERDE PRIJS

 

 

 


  Pavo sticker    Logo_NikkideKerf


Van 9 tot en met 31 maart kun je jouw paard aanmelden of stemmen op jouw favoriet. Daarna bezoekt een van onze vloggers/fotografen de top 5, waarna een deskundige jury beslist wie de winnaar wordt van Het Leukste Oude Paard van Nederland.

De winnaar van het ‘Leukste Oude Paard van Nederland’ wordt bekendgemaakt op 4 mei.

Hoe werkt het?

Natuurlijk willen we het leukste paard of de leukste pony ook zien. Upload daarom een mooie foto. Let erop dat de foto niet te donker is. We zien ook het liefst een foto waar geen mensen opstaan. Het gaat tenslotte niet om de mensen.

Misschien heb je zelfs een filmpje van dit leukste oude paard? Laat het ons zien! Plaats de link naar de YouTube-pagina waar het filmpje te vinden is.

Alles ingevuld? Niets vergeten?
In dat geval is jouw favoriete paard of pony nog 1 klik verwijderd van de nominatie voor het ‘Leukste Oude Paard van Nederland en België’. Succes!

Lees de actievoorwaarden hier.