Home Het initiatief Bit Actie Organisatie Faq
Stichting De Paardenkamp

De verkiezing “Het Leukste Oude Paard” wordt dit jaar voor het 6e jaar georganiseerd door Stichting De Paardenkamp, het nationaal rusthuis en kenniscentrum voor oudere paarden, en Bit Magazine.

● Nationaal rusthuis en kenniscentrum voor oudere paarden ●

Paarden en pony’s na hun twintigste levensjaar laten genieten van een welverdiende oude dag: dat is waar Stichting De Paardenkamp zich al sinds 1962 voor inzet. Sindsdien hebben al meer dan 650 oude paarden hier heerlijke laatste levensjaren doorgebracht, met verzorging en aandacht van deskundige medewerkers en toegewijde vrijwilligers.

Dankzij dierenvrienden overal in Nederland en ver daarbuiten hebben we dat al 58 jaar kunnen realiseren. Met jouw steun kan dat zo blijven. Wil jij helpen? Kijk dan hier welke mogelijkheden er zijn. Alvast bedankt!

 

Bit

Paard, Passie & Plezier

Bit is een merk met inhoud én fun dat jou wil inspireren met interviews, reportages, workshops en evenementen op het gebied van verzorging, training, gedrag en welzijn. 8x per jaar verschijnt het Bit Magazine

Bit is sinds 2019 veel dikker, informatiever en duurzamer dan ooit én met elke editie sturen we een minigids mee over een interessant onderwerp.

Lees online artikelen waar en wanneer het jou uitkomt. Doe mee met leuke tests, blijf op de hoogte van Bit-events en maak kans op mooie prijzen.

Bit-leden hebben een streepje voor! Als lid ontvang je namelijk standaard 20% korting in de webshop, krijg je korting op deelname aan special events, heb je altijd toegang tot het online archief en nog veel meer.