Home Het initiatief Bit Actie Organisatie Faq
De Organisatie

De verkiezing “Het Leukste Oude Paard” wordt dit jaar voor het 5e jaar georganiseerd door Stichting De Paardenkamp, het nationaal rusthuis en kenniscentrum voor oudere paarden en Bit Magazine.

Op 9 mei maken we de winnaar bekend.

Wil je meer weten over hoe je het welzijn van jouw paard kunt verbeteren? Bezoek dan op zaterdag 15 juni de Dag van het Oudere Paard. Op 1 april starten we met een super leuke vroegboek-actie!

Stichting De Paardenkamp

● Nationaal rusthuis en kenniscentrum voor oudere paarden ●

Paarden en pony’s na hun twintigste levensjaar laten genieten van een welverdiende oude dag: dat is waar Stichting De Paardenkamp zich al sinds 1962 voor inzet. Sindsdien hebben al 600 oude paarden hier heerlijke laatste levensjaren doorgebracht, met verzorging en aandacht van deskundige medewerkers en toegewijde vrijwilligers.

Dankzij dierenvrienden overal in Nederland en ver daarbuiten hebben we dat al 55 jaar kunnen realiseren. Met jouw steun kan dat zo blijven. Wil jij helpen? Kijk dan hier welke mogelijkheden er zijn. Alvast bedankt!

Gebruikte Paardenspullen inzamelen
Wist je dat wij enorm blij zijn met gebruikte paardenspullen zoals rijkleding, halsters, dekens, zadels etc?
We verkopen ze in ons winkeltje Paardenspul en de volledige opbrengst gaat naar de verzorging van de oudere paarden.
https://www.paardenkamp.nl/inzamelen

Bit

Paard, Passie & Plezier

Bit is een merk met inhoud én fun dat jou wil inspireren met interviews, reportages, workshops en evenementen op het gebied van verzorging, training, gedrag en welzijn. 8x per jaar verschijnt het Bit Magazine. 

Bit is vernieuwd en is vanaf dit jaar veel dikker, informatiever en duurzamer dan ooit én met elke editie sturen we een minigids mee over een interessant onderwerp.

Lees online artikelen waar en wanneer het jou uitkomt. Doe mee met leuke tests, blijf op de hoogte van Bit-events en maak kans op mooie prijzen.

Bit-leden hebben een streepje voor! Je ontvangt standaard 20% korting in de webshop, krijgt korting op deelname aan special events, hebt altijd toegang tot het online archief en nog veel meer.